Wie ben ik?

                                                                                                                                                                        Mijn naam is Heleen Koudijs, ik ben geboren in 1965. Ik ben getrouwd, heb twee getrouwde dochters en vier prachtige kleinkinderen. Ik ben betrokken, enthousiast, empathisch, toegewijd, respectvol, vriendelijk en betrouwbaar. Ik ben in staat om mensen op hun gemak te stellen, ook door mijn humor. Jezus is echt mijn inspiratiebron om mensen te helpen tot ontwikkeling en/of herstel te komen. Uit ervaring weet ik hoe mooi het kan zijn om tijdens psychotherapie aan ontwikkeling en herstel te werken en echt tot bloei te komen. Dit is voor mij een grote motivatie om als therapeut werkzaam te zijn. 

Ik heb jarenlang als begeleider gewerkt in de psychiatrie en de gehandicaptenzorg. In de afgelopen jaren leidde ik een kleinschalige zorgonderneming. In 2020 ben ik officieel afgestudeerd als coach en ik ben nu therapeut in opleiding.  

Er leeft in mij een verlangen naar heelheid in mensen en eenheid tussen mensen, en naar eenheid met God. Mocht jij ook weer In-Verbinding willen komen met jezelf, de ander, je omgeving of God, misschien mag ik jou dan helpen, om het zelfhelende vermogen wat wij allemaal hebben, ten volle te benutten, zodat jij tot bloei kunt komen.