Ervaringen

Duidelijk en respectvol

"Ik heb de sessies met Heleen als heel prettig en helpend ervaren. Heleen stemt goed af op hoe je de sessie ervaart en hoe helpend het is. Heleen is heel prettig in het contact; vriendelijk, open en betrokken. Heleen kon mij, waar nodig, op een duidelijke maar respectvolle manier confronteren met mijn eigen thema's."
(P. C.)

Veel inzichten gekregen

"Vanaf het eerste moment heb ik Heleen ervaren als een hele prettige coach/therapeut. Zij luistert, heeft oog voor detail en past haar adviezen en visies aan op wat ik aangeef en op hoe ik ben als persoon. Zij heeft mij veel inzichten gegeven in verschillende kanten van mijzelf, maar ook in bepaalde patronen die ik al mijn hele leven had. Dankzij die inzichten herken ik bepaalde dingen nu sneller en kies ik eerder voor mijzelf."
(Liza O.)

Rust, Vertrouwen, veiligheid

Ik heb bij Heleen het vertrouwen en de veiligheid gevonden die ik bij anderen heb gemist. De rust om alles te kunnen vertellen heb ik bij haar gevoeld. Heleen heeft mij geholpen om zelf tot een passende oplossing te komen. Haar manier van werken is heel laagdrempelig en dat is heel prettig werken.
(Laura J.)