Ervaringen

Gelijk op mijn gemak

“Heleen is zo’n persoon bij wie je je vanaf de eerste seconde op je gemak voelt. Ik heb het als zeer prettig ervaren dat Heleen een afwisselende stijl heeft waarbij ze vragen stelt, kennis deelt, oefeningen doet, en zo nu en dan een eigen ervaring deelt. Dat geeft een heel gelijkwaardig gevoel in gesprek. Na een aantal sessies kan ik zeggen dat ik veel meer inzicht heb gekregen in mijn dagelijks doen en laten, waarbij ik actiever keuzes kan maken die mentaal gezond zijn voor mijzelf.”   Marijke F.

Duidelijk en respectvol

“Ik heb de sessies met Heleen als heel prettig en helpend ervaren. Heleen stemt goed af op hoe je de sessie ervaart en hoe helpend het is. Heleen is heel prettig in het contact; vriendelijk, open en betrokken. Heleen kon mij, waar nodig, op een duidelijke maar respectvolle manier confronteren met mijn eigen thema’s.” P. C.

Rust, vertrouwen, veiligheid

“Ik heb bij Heleen het vertrouwen en de veiligheid gevonden die ik bij anderen heb gemist. De rust om alles te kunnen vertellen heb ik bij haar gevoeld. Heleen heeft mij geholpen om zelf tot een passende oplossing te komen. Haar manier van werken is heel laagdrempelig en dat is heel prettig werken.” Laura J.

Veel inzichten gekregen

“Vanaf het eerste moment heb ik Heleen ervaren als een hele prettige coach/therapeut. Zij luistert, heeft oog voor detail en past haar adviezen en visies aan op wat ik aangeef en op hoe ik ben als persoon. Zij heeft mij veel inzichten gegeven in verschillende kanten van mijzelf, maar ook in bepaalde patronen die ik al mijn hele leven had. Dankzij die inzichten herken ik bepaalde dingen nu sneller en kies ik eerder voor mijzelf.” Liza O.