Mijn werkwijze

Kennismaking en intake

We starten met een intakegesprek. In dit gesprek zullen we elkaar leren kennen en kijken of er een klik is. Dit is heel belangrijk om het traject in te kunnen gaan. In dit gesprek zullen we inzicht krijgen in jouw hulpvraag en zullen we samen jouw behandeldoelen formuleren. De afspraken leggen we vast in een behandelovereenkomst en een behandelplan. Het is mogelijk om voorafgaand aan een intake een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek te hebben van 30 minuten.

De sessies

Ik zie de mens als een eenheid van geest, ziel en lichaam. Wanneer er zich in één van deze gebieden hindernissen of innerlijke conflicten voordoen, verstoort dit een gezond functioneren. Dit kan tot uiting komen in je gevoelens, je relaties, je geloofsleven, je lichaam of bijvoorbeeld in het ontbreken van persoonlijke ontwikkeling. Door middel van de sessies wil ik jou helpen om meer inzicht te krijgen in hoe dit bij jou werkt en te onderzoeken welke stappen jij kunt zetten in jouw proces naar ontwikkeling en herstel. Daarbij ga ik er vanuit dat jij het beste weet wat jij nodig hebt.

Integratieve coaching en therapie

Integratieve coaching en therapie is een vorm van therapie, waarbij jij leert om de verbinding met jouw ware zelf te herstellen. Vaak wordt ons leven bepaald door moeilijke en pijnlijke dingen die we hebben meegemaakt en die ons van binnen verdeeld hebben. Bij integratieve therapie willen we deze delen weer samen brengen, zodat jij weer compleet wordt. Hierbij gaan we uit van verschillende psychologische stromingen. De bedoeling is dat jij inzicht krijgt in jezelf en in jouw situatie en leert hoe je tot verandering, verwerking, acceptatie en herstel komt.